Mivec Owners Group

It is currently 19 Dec 2018 01:42

All times are UTC + 12 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: radiator problem
PostPosted: 11 Nov 2018 15:32 
Offline

Joined: 11 Nov 2018 15:24
Posts: 1
Country: NZ
hey guys i have aquired a wee zr asti mirage . very quick car. however some of the wiring was very dodgy . the wires for fans where hooked straight to battery . i have tried to connect them back up but nothing . the fuses for the fans where not even there i put fuses from other fuse bits to just see if theyd go and they didnt . does anyone have any idea? does any one know if theres a wire close by (not straight to battery) where i can turn the car on and they will go. i have a feeling that they where disconnected to heat car up quicker so mivec would kick in quicker . i am not sure . thanks for your help. also just out of interest does anyone know how to tell if its over heating the temp guage reaches half and no more . but i wonder if its faulty cars certainly had a rough run :-( was owned by a 18 year old. doesnt smell hot not throwing water out of over flow or anything


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 12 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Olerd and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group